Proiectare si instalare sisteme centralizate de ungere

Procesele de frecare si uzura sunt inevitabile in functionarea sistemelor si a masinilor, generand costuri foarte mari de intretinere. In scopul evitarii acestora, oferim servicii de proiectare si instalare sisteme centralizate de ungere. Acestea constituie o alternativa mult mai eficienta decat metodele de ungere manuala, cu rezultat de diminuare substantiala a pierderilor. Prin liniile de alimentare, o pompa furnizeaza ulei sau vaselina dintr-un rezervor central catre punctele de frecare si elementele masinii, in mod complet automat, cu frecventa si cantitatea necesare.

Toate punctele sunt alimentate cu cantitatea optima de lubrifiant, fapt ce conduce la o reducere substantiala a costurilor asociate cu consumul de ulei sau vaselina. Frecarea si uzura sunt astfel reduse, realizandu-se o crestere considerabila a duratei de utilizare a elementelor masinii, opririle neplanificate putand fi astfel evitate.

Cunostintele si experienta inginerilor Industrial GP in materie de proiectare si instalare de sisteme de ungere, dar si in ceea ce priveste analiza lubrifiantilor ne recomanda drept un partener de incredere.