Instruiri si cursuri de specializare

In calitate de Partener SKF Certificat pentru Mentenanta, asiguram un pachet de cursuri ce are la baza ciclul de viata al rulmentului. Incepand cu achizitia si pana la inlocuirea lui, intregul ciclu de viata al rulmentului este sustinut de modul in care se efectueaza corect si la timp operatiile de intretinere.

Paleta de cursuri pe care le oferim include:

  • Strategii de mentenanta - cursuri si analize concentrate pe optimizarea eficientei utilajelor; acestea cuprind informatii cu privire la evaluarea actiunii de mentenanta si alinierea acesteia cu planul de afaceri si cultura organizatiei.
  • Mentenanta rulmentilor - cursuri orientate catre cunoasterea aprofundata a metodelor de montare/ demontare/ intretinere lagare de rostogolire, avand ca obiectiv cresterea calitatii operatiilor de mentenanta, utilizarea sculelor profesionale si a metodelor curente de intretinere.
  • Alinierea utilajelor - cursuri ce prezinta toate tehnicile uzuale de aliniere si insista in mod deosebit asupra celor care utilizeaza sisteme optice cu laser.
  • Sisteme de lubrifiere - cursuri ce se refera la ungerea lagarelor cu rulmenti: lubrifianti, cantitati optime, metode si scule, precum si la familiarizarea cu sistemele automate de gresare.
  • Monitorizare prin vibratii - cursurile se refera la cunoasterea aprofundata a metodelor de monitorizare a vibratiilor, cu ajutorul aparatelor portabile sau a sistemelor instalate permanent pe utilaje.
  • Solutii complete lagare cu rulmenti - cursul prezinta cunoasterea gamei de aplicatii cu rulmenti si se refera in mod deosebit la utilizarea si alegerea rulmentilor, echivalare si proiectare aplicatii uzuale.

Cunoastem cat de important este ca diseminarea informatiilor sa se efectueze intr-un mod corect.. De aceea, ne structuram instruirile si cursurile de specializare in raport cu nivelul initial de pregatire al participantilor si in functie de aplicatii. Astfel, beneficiati de solutii personalizate, adaptate perfect la necesitatile dumneavoastra.

Pentru detalii suplimentare, va rugam nu ezitati sa ne contactati.