Servicii

Deschizator de drumuri in domeniul monitorizarii si evaluarii conditiei utilajelor, SKF se afla in avangarda realizarii instrumentelor si tehnologiilor sofisticate dar, totodata, usor de utilizat, ce cuprind servicii de la monitorizarea periodica sau on-line a conditiei utilajelor la fiabilitatea acestora si produse software pentru suport decizional automat.

Programul SKF de Parteneriat pentru Mentenanta Certificat  are la baza cei peste 100 de ani de experienta si cunostinte in domeniul fiabilitatii utilajelor rotative. Colaborarile stranse cu clienti internationali au adus firmei SKF o perspectiva unica si detaliata asupra proceselor si problemelor specifice fiecarei ramuri industriale majore in parte de la industria hartiei & celulozei, energetica, petrochimica, metalurgie si minerit la industria alimentara. In calitate de partener al producatorilor de utilaje de pretutindeni, SKF a participat activ la proiectarea unitatilor de productie ale multor companii.

Prin Industrial GP, Partener Certificat pentru Mentenanta SKF, va puteti conecta la resursele bogate si experienta SKF pentru a optimiza fiabilitatea utilajelor si a obtine o productivitate si profitabilitate crescute. Lucram indeaproape cu clienti prezenti pe piata romaneasca din toate ramurile industriale, iar experienta si profesionalismul dobandite in timp ne recomanda ca un partener de incredere. Colaborand atat cu intreprinderi mici, cat si cu intreprinderi mijlocii si mari, intelegem nevoile fiecaruia si va putem oferi solutiile optime care sa conduca la o eficientizare a activitatilor dumneavoastra. Va invitam sa stabiliti o intalnire preliminara cu unul dintre inginerii nostrii de aplicatii pentru a discuta obiectivele pe care vi le propuneti legate de utilajele critice si caile pentru atingerea acestora.

Cum functioneaza programul?