SKF

Incepand cu inventia primului rulment oscilant cu bile in 1907, SKF (Svenska Kulager Fabriken) a condus in cercetarea, dezvoltarea si introducerea tehnologiilor inovative pentru imbunatatirea operarii masinilor si a productivitatii fabricilor. De-a lungul istoriei sale, SKF s-a mentinut in avangarda tehnologiilor inovative, proiectate pentru a introduce solutii revolutionare in industrie pentru fiabilizarea utilajelor fabricilor si a proceselor de productie.

Bucurandu-se de o experienta bogata si parteneriate stranse cu clientii sai, SKF se afla pe o pozitie care ii permite sa indeplinesca solicitarile si cerintele industriei. De-a lungul anilor, SKF a cautat continuu nu numai sa dezvolte produse inovatoare, dar si sa se asigure ca acele produse sunt o reflectie a cerintelor unice ale clientilor. Ca urmare, SKF a iesit in evidenta nu doar ca cel mai mare producator de rulmenti, dar si ca un lider al industriei in dezvoltarea si aplicarea solutiilor de mentenanta pentru imbunatatirea fiabilitatii fabricilor.

Cunostintele SKF sunt structurate in 5 arii de competenta aducand solutii inovatoare echipatorilor de origine si unitatilor de productie din cele mai importante industrii raspandite in intreaga lume. Aceste 5 arii de competenta includ: rulmenti si subansamble, etansari, sisteme de lubrifiere, mecatronica (combinarea mecanicii si electronicii in sisteme inteligente) si o gama larga de servicii, de la modelarea 3-D utilizand cele mai avansate software-uri pana la monitorizarea avansata a conditiei utilajelor. Prezenta globala ofera clientilor SKF standarde de calitate ridicate disponibile in orice colt al lumii.

WWW.SKF.COM