Alfa Laval

3 tehnologii cheie

Nucleul operaţiunilor Alfa Laval se bazează pe trei tehnologii cheie: transferul termic, separarea şi transferul fluidelor. Toate cele trei sunt foarte importante pentru companiile industriale şi Alfa Laval ocupă poziţia de lider global în domeniile sale de expertiză tehnică.

3 divizii de business

Activitatea Alfa Laval este împărțită în trei divizii: Energie, Industria Alimentară și a Apei, precum și Marina. Clienții noștri își desfășoară activitatea în industrii precum cea chimică, petrol și gaze, industria hârtiei, tratarea apelor reziduale, marină, generare putere și industria alimentară. În plus, un departament dedicat service-ului ii asigură pe clienții noștri că se pot baza în continuare pe excelenta performanță a echipamentelor Alfa Laval deținute.

Mai mult de 100 ţări

Produsele Alfa Laval sunt vândute în aproximativ 100 de ţări, dintre care 50 având propriile lor societăţi comerciale. Compania are 20 de unităţi de producţie mari (12 în Europa, 6 în Asia şi 2 în SUA) şi mai mult de 100 centre de service.

17.000 angajaţi la nivel mondial

Alfa Laval are în prezent aproximativ 17.000 de angajaţi la nivel mondial - iar Suedia, China, Danemarca, Statele Unite ale Americii și India sunt țările cu cel mai mare număr de angajați.

Tânăr de 134 de ani

Gustaf de Laval a fost un geniu al tehnicii, între invenţiile sale numărându-se separatorul centrifugal şi prima turbină cu abur funcţională. În timpul vieţii a înregistrat 92 de brevete şi a înfiinţat 37 de companii. În 1883, el şi partenerul său, Oscar Lamm Jr., au înfiinţat societatea AB Separator, precursor al companiei Alfa Laval de astăzi.

Dezvoltare continuă

Operaţiunile Alfa Laval se bazează pe poziţia de lider global în cele trei tehnologii cheie - transfer termic, separare şi transferul fluidelor. Dezvoltarea continuă a produselor este esenţială pentru consolidarea competitivităţii. Aproximativ 2,5% din vânzările totale sunt investite anual în Cercetare şi Dezvoltare, rezultând 25-30 de produse noi lansate pe an.

Performanţă non-stop

Liniştea sufletească a clienţilor noştri depinde de setarea corectă a service-ului. Pentru Alfa Laval, service-ul este un concept care acoperă toate ariile: de la furnizarea celor mai mici piese de schimb până la a rămâne pe viaţă partenerul de performanţă. Alfa Laval cuprinde o reţea globală cu mai mult de 200 de specialişti de service, o gamă largă de soluţii de service competitive, expertiză unică și centre de service în mai mult de 50 de ţări.

 

https://www.alfalaval.com