Noutati

Noua campanie pentru protectie auditiva

Ne face placere sa va anuntam lansarea campaniei pentru protectie auditiva. Premiile actiunii sunt detaliate mai jos:

* Pentru achizitii de antifoane interne/ externe pasive in valoare de 500 EUR + TVA primiti GRATUIT un indicator de zgomot 3M N-I 100

* Pentru achizitii de antifoane interne / externe pasive in valoare de 1.500 EUR + TVA primiti GRATUIT un sonometru 3M SD 200

* Pentru achizitii de antifoane interne / externe pasive in valoare de 15.000 EUR + TVA primiti GRATUIT un sistem de testare a fixarii corecte a antifoanelor EARFIT.

Premiile se acorda pentru facturile cumulate in perioada 16 ianuarie - 29 iunie 2012 pentru achzitia oricaror modele de antifone interne / externe pasive 3M, EAR sau Peltor.

Urechea umana este proiectata sa detecteze sunete naturale. Multe procese si aplicatii de la locul de munca pot genera niveluri de zgomot potential daunatoare pentru auz.

Deteriorarea auzului depinde nu doar de nivelul real al zgomotului cat si de timpul de expunere. Doar cinci minute de lipsa de atentie in timpul unei zile de munca de opt ore pot conduce la pierderea auzului pentru intreaga viata. De aceea utilizarea 100% este critica in medii cu zgomot pentru a beneficia de nivelul de protectie furnizat de produs.

Pentru identificarea corecta a unui echipament de protectie auditiva confortabil, care sa fie croit pentru specificul activitatilor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Industrial GP, furnizorul dumneavoastra de incredere!