Noutati

Campanie SKF - Industrial GP impotriva produselor contrafacute

Fenomenul contrafacerilor a luat amploare in ultimii ani, afectand activitatea a numerosi agenti economici. Piratarea produselor nu este prezenta doar in Asia sau in Europa de Est, ci si in tari dezvoltate din Europa de Vest.

Produsele contrafacute pot conduce atat la opriri neplanificate si costisitoare ale utilajelor, cat si la grave accidente de lucru. Asociatia producatorilor germani de scule si aparate estimeaza ca anual au loc aproximativ 3.500 de accidente in fabrici datorate produselor falsificate.

Recunoasterea acestor produse false la prima vedere este insa din ce in ce mai
dificil de realizat. Falsificatorii incep sa utilizeze metode moderne, ceea ce face greu de diferentiat produsele doar cu ajutorul inspectiei vizuale. O diferenta esentiala apare in functionalitatea si calitatea produselor, dar din pacate utilizatorii nu pot observa diferenta decat prea tarziu.

Cum va puteti proteja impotriva produselor falsificate? Acest lucru este posibil prin cumpararea produselor din surse 100% sigure - de la producatori sau de la canalele de distributie autorizate - si nu de pe piata neagra sau gri. Achizitionand produse din surse neautorizate, va expuneti unor riscuri mari care pot conduce la oprirea utilajelor sau la accidente de lucru.

SKF si Industrial GP coopereaza strans pentru stoparea fenomenului de produse contrafacute in Romania. Eforturile noastre au condus la identificarea in timp util a unui rulment contrafacut intr-un important complex energetic din Oltenia.

Industrial GP este distribuitor autorizat pentru toate marcile care le reprezinta pe piata romaneasca. Achizitionand produse de la noi, va bucurati de garantia autenticitatii produselor. In plus, orice reclamatie legata de calitatea produselor va fi tratata cu seriozitate, astfel incat problema sa fie remediata in cel mai scurt timp posibil. Cand platiti pentru calitate, trebuie sa primiti calitate!

Pentru mai multe informatii referitoare la fenomenul produselor contrafacute, va rugam dati click aici.