Noutăţi

SKF lanseaza noua generatie de extractoare cu brate reversibile TMMR 8F & seria XL

SKF a lansat noua generatie de prese extractoare cu gheare cu brate reversibile TMMR 8F & seria XL. Usor de identificat datorita faptului ca bara de fixare si bratele cu gheare sunt cromate impotriva coroziunii si pentru a putea fi usor curatate, acestea vin cu o serie de avantaje in comparatie cu vechea generatie in materie de rezistenta a materialului. Prin imbunatatirile aduse si in functie de marimea extractorului, capacitatea nominala a fortei a crescut cu intre 13 si 33%.

Presele extractoare TMMR 8F & seria XL au fost concepute pentru extragerea interna sau externa a rulmentilor si a altor componente precum roti dintate sau fulii de curele.

Gama standard de 8 extractoare acopera o plaja larga de marimi de rulmenti si componente, beneficiind de o deschidere intre 23 si 350 mm. Adaugand versatilitate suplimentara gamei TMMR..F, cele 4 tipuri de extractoare mai mari sunt disponibile si in varianta cu brate extra lungi ca standard (TMMR..XL). In plus, acestea pot fi prelungite suplimentar prin adaugarea unor extensii. Bratele extra lungi din gama TMMR..XL au suruburi de fixare pentru a facilita pozitionarea acestora pe bara de fixare.

Noua generatie de prese extractoare TMMR..F & seria XL va inlocui vechea generatie TMMR F de indata ce stocurile pe acestea din urma se vor epuiza.

Pentru mai multe informatii despre presele extractoare TMMR 8F & seria XL, va invitam sa vizitati pagina de produs facand click aici.

Industrial GP, furnizorul dumneavoastra de incredere!