Noutăţi

Serviciul de recondiţionare Ansamblu Arbore Principal (AAP)

SKF, ca lider mondial în domeniul rulmenţilor, utilizează în întreaga lume mai mult de 5000 de maşini unelte. Datorită cunoştinţelor aprofundate în domeniul rulmenţilor de super precizie şi în ingineria Ansamblelor Arbore Principal (AAP), SKF are experienţa necesară pentru recondiţionarea tuturor tipurilor de broşe (AAP), folosite pentru o gamă largă de aplicaţii şi industrii. SKF recondiţionează şi modernizează anual mai mult de 6000 de AAP în Centre de ultima oră, distribuite la nivel global.

Serviciul de recondiţionare se adresează tuturor tipurilor de broşe pentru maşini unelte, dar şi pentru maşini din industria lemnului. Se pot recondiţiona broşe cu antrenare directă (curea, roţi dinţate, cuplaje), dar şi cu motor integrat (electrobroşe); cu prindere dispozitiv HSK sau ISO; cu lubrifiere cu ulei sau cu vaselină; cu rulmenţi cu bile sau cu role.

Printre poveştile de succes se numără maşini de rectificat, strunguri cu comandă numerică, maşini de frezat în coordonate sau maşini de rindeluit.

În calitate de Partener Certificat pentru Mentenanţă, Industrial GP vă conectăm la vastele resurse SKF şi vă oferim servicii de recondiţionare de calitate.