Noutăţi

Rulmenți SKF pentru industria alimentară și a băuturilor

Lucrurile mărunte pot însemna uneori foarte mult. SKF proiectează componente rotative pentru a preveni apariția unui lanț catastrofal de rezultate.

Reducerea timpului de producție și scăderea veniturilor reprezintă consecințe ale defectării echipamentelor. Dacă un rulment se defectează, producția poate fi oprită pentru mai multe zile sau, mai rău, produsele trebuie aruncate sau retrase din producție. În cele din urmă, toate aceste probleme vor avea ca rezultat creșterea considerabilă a costurilor, scăderea veniturilor și afectarea imaginii companiei.

Din acest motiv, inginerii de la SKFși-au concentrat atenția asupra rulmentului propriu-zis prin analiza mediului de funcționare. Ce înseamnă temperaturi ridicate în funcționare? Lubrifierea cu vaselină este într-adevăr necesară?

Pornind de la aceste întrebări, SKF a venit cu o nouă abordare și a dezvoltat o construcție inovatoare, extrem de rezistentă la căldură și coroziune. Noua tehnologie a rulmenților vă poate oferi până la 16.000 de ore de funcționare, de peste două ori mai mult decât durata de viață a rulmenților tradiționali.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să explorați broșura de mai jos.

Rulmenți SKF pentru industria alimentară și a băuturilor