Noutăţi

Industrial GP, partener Master Lock

Ne-am extins portofoliul de soluţii dedicate sănătăţii şi securităţii la locul de muncă prin demararea colaborării cu Master Lock.

Recunoscând pericolele aferente activităţilor desfăşurate la locul de muncă, am investit în dezvoltarea unui parteneriat cu Master Lock pentru furnizarea de soluţii de lăcătuire şi blocare surse de alimentare. Venim în întâmpinarea necesităţilor Dumneavoastră cu o gamă de produse de calitate, menite să asigure derularea operaţiilor de întreţinere şi mentenanţă în condiţii de siguranţă.

Fondat în 1921 în S.U.A., Master Lock s-a distins încă de la înfiinţare printr-o abordare orientată către inovaţie şi calitate. Astfel, în 1924, introducea pe piaţă primul lacăt din oţel laminat, iar 11 ani mai târziu primul lacăt cu cifru.

Astăzi, Master Lock este lider mondial în soluţii de lăcătuire şi blocare destinate atât aplicaţiilor industriale, cât şi celor de uz casnic.

Vă conectăm la universul de soluţii Master Lock pentru ca Dumneavoastră să vă bucuraţi de o viaţă mai sigură la locul de muncă.

Industrial GP, furnizorul Dumneavoastră de încredere.