Noutăţi

De ce incaltamintea de protectie LeMaitre?

LeMaitre ocupa o pozitie fruntasa pe piata producatorilor de incaltaminte de protectie.

Plasand in prim-planul activitatii lor necesitatile beneficiarilor, LeMaitre a dezvoltat modele rezistente, cu un design atractiv, menite sa asigure un confort deosebit in utilizare.

Modelul concav al talpii, brevetat de catre LeMaitre, este unic pe piata producatorilor de profil. Acesta prezinta o serie de avantaje:

  • Asigura o priza optima datorita deformarii progresive
  • Energia este disipata uniform catre exteriorul pantofului de protectie la fiecare pas, ceea ce contribuie la diminuarea tensiunii resimtite de catre utilizator in picioare si coloana vertebrala. Utilizatorul oboseste mai greu si este mai productiv
  • Poate fi adaptat in functie de mediul de lucru, pretandu-se pentru aplicatii din majoritatea industriilor

LeMaitre se numara printre putinii producatori de incaltaminte de protectie care a dezvoltat o linie de produse special pentru anatomia piciorului feminin.

Grosimea pielii utilizata de catre LeMaitre pentru majoritatea modelelor este mai mare decat la alti producatori. Aceasta caracteristica asigura o rezistenta sporita la abraziune si perforare. In plus, selectia pielii este foarte riguros excutata, LeMaitre legand o colaborare cu grupul Rahman, cea mai importanta pielarie din lume. Astfel este garantata consistenta in calitatea modelelor produse.

LeMaitre colaboreaza indeaproape cu producatori recunoscuti pentru materialele utilizate:

  • Membrana Sympatex, material rezistent la apa si vant, ce asigura o respirabilitate deosebita
  • Captuseala Cambrelle, material din poliamida ce asigura un confort si o igiena foarte bune
  • Cusaturi Cordura pentru zona calcaiului sau a altor parti solicitate in timpul utilizarii care garanteaza rezistenta optima impotriva abraziunii, sfasierii sau perforarii.
  • Poliuretan cu dubla densitate dezvoltat special de catre BASF pentru LeMaitre pentru injectia in talpa. Acesta asigura atat un nivel ridicat de confort, precum si rezistenta deosebita la abraziune.

Va invitam sa explorati modelele de incaltaminte de protectie LeMaitre aici.

Industrial GP, furnizorul dumneavoastra de incredere.